Kamus Basa Sunda R. Satjadibrata

ISBN:

Published: 2005

Paperback

428 pages


Description

Kamus Basa Sunda  by  R. Satjadibrata

Kamus Basa Sunda by R. Satjadibrata
2005 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 428 pages | ISBN: | 8.23 Mb

Dina sajarah léksikografi Sunda, Kamus Basa Sunda yasana Radén Satjadibrata téh kalebet kamus Sunda munggaran nu disusun ku urang Sunda... Satjadibrata kagungan kasadar wiréh “karaos perlu teu kinten ayana kamus nu kénging didamel tuduh jalan, nyaétaMoreDina sajarah léksikografi Sunda, Kamus Basa Sunda yasana Radén Satjadibrata téh kalebet kamus Sunda munggaran nu disusun ku urang Sunda... Satjadibrata kagungan kasadar wiréh “karaos perlu teu kinten ayana kamus nu kénging didamel tuduh jalan, nyaéta kamus Sunda nu diterangkeun ku basa Sunda tur diangken ku ahli basa Sunda, yén leres kateranganana.

Hanjakal pisan teu aya, kamus sarupi kitu téh.” (Pihatur R. Satjadibrata dina Kamoes Basa Soenda citakan ka-1, 1948, k. 3).Miang tina kasadar sarupa kitu, Satjadibrata ihtiar sakedah-polah sangkan kecap-kecap basa Sunda téh diterangkeun nepi ka bubuk leutikna.

Nya janggélék wé jadi kamus Sunda anu munggaran téa. — Rachmat Taufiq Hidayat



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "Kamus Basa Sunda":


magicznyfilm.pl

©2009-2015 | DMCA | Contact us